H Ferrari πιέζει τον Massa να βοηθήσει τον Alonso

  • -
  • -

«Θέλω ένα δυνατό Massa για να κερδίζει βαθμούς από τους αντιπάλους. Στην Σιγκαπούρη ήταν άτυχος, αλλά είναι σε καλή κατάσταση για να κερδίσει. Αυτοί που τρέχουν για την Ferrari δεν τρέχουν για τους εαυτούς τους, αλλά για τα χρώματα της ομάδας της Ferrari. Εάν κάποιος θέλει να τρέχει για τον εαυτό του θα πρέπει μετά να αντικρίσει την ομάδα», είπε ο Montezemolo ρίχνοντας το γάντι στον Felipe Massa.

 

«Πρώτα από όλα η απόφαση να στηρίξουμε τον Alonso αποδείχθηκε σωστή. Είναι πολύ δυνατός και πολύ κοντά στην ομάδα, και μπόρεσε να δέσει με την ομάδα από την 1η μέρα παρά τους ενδοιασμούς κάποιων. Κατά δεύτερο έχουμε την αποφασιστικότητα της ομάδας η οποία ποτέ δεν έσπασε, έδειξε μια ικανότητα να αντιδράσει και να γυρίσει την κατάσταση και ξέρει πώς θα κερδίζει υπο πίεση. Και τρίτο είναι να είμαστε αφοσιωμένοι σε ανθρώπους σαν τους Domenicali και Costa οι οποίοι έχουν αποδειχθεί σημαντικοί», είπε στην Gazzetta dello Sport το αφεντικό της Ferrari.

 

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε από δω και εμπρός τι θα γίνει από την στιγμή που ο Alonso δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κινητήρα φρέσκο και εάν αναγκαστεί να το κάνει θα υπάρχει ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...