Ενδιαφέρον στον Vettel έδειξε η McLaren

  • -
  • -

Ο 23χρονος οδηγός της Red Bull Racing, Sebastian Vettel, είναι από τους κορυφαίους οδηγούς στο grid και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Για πρώτη φορά όμως ένας από αυτούς βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτός ήταν ο Martin Whitmarsh ο οποίος είπε για τον Γερμανό : «Υπο πίεση κάνει πάρα πολλά λάθη. Όπως και το ατύχημα που είχε στην Τουρκία με τον Mark Webber πιστεύω ότι κατά 95% ήταν δικό του σφάλμα».

 

Στο τέλος όμως του 2007 και ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Fernando Alonso η McLaren φαίνεται ότι πρόσφερε στον τότε οδηγό της Scuderia Toro Rosso ένα συμβόλαιο. «Είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για να το παραδεχθώ. Ο Sebastian είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα, και μεις στην McLaren τον θέλαμε. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε τότε», είπε και έκλεισε : «Εάν συνεχίσει να εξελίσσεται έτσι με αυτόν τον φανταστικό τρόπο, στο τέλος του συμβολαίου του θα δοκιμάσω πάλι να τον πάρω».

 

Ωραία όλα αυτά και μας βρίσκει σύμφωνους σε ότι αφορά την αξία του Γερμανού, έχετε όμως υπόψη ότι η χρονική στιγμή που επελέγη να γίνει αυτή η δήλωση μπορεί να είναι και ένας τρόπος να αποσυντονίσει τον αντίπαλο. Όλα παίζουν ρόλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...