Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με ολοκαίνουριο 208 Rally4

Με τους Σάββα Λευκαδίτη και Κώστα Κόντο σε ρόλο πληρώματος

  • -
  • -

Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στις 9-12 Σεπτεμβρίου, μετά από 8 χρόνια απουσίας, είναι η σημαντικότερη είδηση των τελευταίων ετών για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κατά το πέρασμα των δεκαετιών, η σχέση των Ελλήνων αγωνιζόμενων με τον  Εθνικό μας αγώνα υπήρξε άρρηκτη, γεγονός που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως αποδεικνύει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας, στον 9ο γύρο του φετινού WRC.

Πιστή στο ραντεβού με το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και τηρώντας την οικογενειακή παράδοση, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ετοιμάζεται, με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη-Κώστα Κόντο, για την πρώτη συμμετοχή με το νέο Peugeot 208 Rally4 που θα έχει  το Νο.61 στις πόρτες. Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς και έχει εξελιχθεί από την Peugeot Sport. Αποτελεί τον διάδοχο του 208 R2, ενώ διατηρεί το τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα του μοντέλου παραγωγής, ο οποίος μετά από τις απαραίτητες τροποποιήσεις αποδίδει 208 ίππους και 290 Nm ροπής.

side

Στόχος του έμπειρου πληρώματος, είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην άτυπη κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4. Χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι εταιρείες Αναγνώστου Φυτοχώματα, Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια, Landmacon Α.Ε. Κατασκευές Πρασίνου, Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ (SKAG), Lotos Oil και Cafe 25 seconds Vari. Χορηγός επικοινωνίας είναι οι «4ΤΡΟΧΟΙ».

gallo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...