Δύσκολη εβδομάδα για την Ferrari

  • -
  • -

Μπορεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται να είναι ο εντός έδρας αγώνας της Scuderia και οι Tifosi να περιμένουν να αποθεώσουν από κοντά για πρώτη φορά τον Alonso, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί υπάρχει η ημερομηνία της 8ης Σεπτεμβρίου.

 

Τότε η ομάδα θα βρεθεί μπροστά στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το τι έγινε στην Γερμανία. Οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι η ομάδα έδωσε εντολές στους οδηγούς της να αλλάξουν θέσεις και αυτό κατά παράβαση του κανονισμού. Τότε τις επιβλήθηκε το ανώτερο επιτρεπτό πρόστιμο από τους αγωνοδίκες και πλέον το θέμα θα συζητηθεί στην ολομέλεια του έκτακτου WMSC. Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι σίγουρα θα κληθούν να καταθέσουν οι δυο οδηγοί, αλλά από την Ferrari δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια επιβεβαίωση για το θέμα αυτό.

 

Τι μπορεί να γίνει και ποιες ποινές μπορούν να επιβληθούν στην ομάδα; Από αφαίρεση βαθμών της ομάδας, αλλά και των οδηγών της στον αγώνα αυτό μέχρι επιβολή βαρύτατου χρηματικού προστίμου. Όλα είναι στο τραπέζι. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον κανόνα σχετικά με τις οδηγίες της ομάδας (team orders). Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Πρέπει κάτι να αλλάξει πλέον σε αυτό!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...