Στήνεται το σκηνικό στο Βέλγιο

  • -
  • -

Επόμενη στάση για την Formula 1 είναι η πίστα Spa Fracorchamps στο Βέλγιο, σε μια από τις ομορφότερες πίστες του πρωταθλήματος. Το σκηνικό στήνεται και οι ειδήσεις άρχισαν να έρχονται.

 

Καταρχάς έχουμε νέα τεστ από πλευράς FIA για τις «εύκαμπτες» πτέρυγες που παρατηρήθηκαν στις Red Bull Racing και Ferrari. Η ομοσπονδία αποφάσισε να «φορτώνει» τις πτέρυγες με περισσότερο βάρος για να δει εάν λυγίζουν, με επιπλέον ελέγχους να έρχονται στον αγώνα της Ιταλίας.

 

Ο Barrichello περνάει στην ιστορία στον αγώνα αυτό συμπληρώνοντας τα 300 grand prix. Ειδικά επετειακά μπλουζάκια περιμένουμε να εμφανιστούν και οι δηλώσεις από συναδέλφους και ανθρώπους που έχουν δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια με τον Βραζιλιάνο να πάνε και να έρχονται.

 

Ο Nigel Mansell θα βρίσκεται στο καρέ των αγωνοδικών αυτή τη φορά. Η FIA έχει φέρει μια καινούργια ιδέα φέτος με παλιούς οδηγούς να παίρνουν τον ρόλο αυτό σε μια προσπάθεια να μπει και η γνώμη κάποιου ο οποίος έχει τρέξει σε αγώνες σε κρίσιμες αποφάσεις.

 

Από την άλλη έχουμε και τον Alonso ο οποίος συνεχίζει τα “mind games”. Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν η Red Bull την οποία δεν συμπεριέλαβε στον υπολογισμό του για τις αντιπάλους της Ferrari για τον τίτλο.

 

Τέλος σημείο συζήτησης αποτελεί και το Grand Prix της Κορέας το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 22 Οκτωβρίου αλλά φωτογραφίες από το εργοτάξιο δείχνει ότι ο προγραμματισμός έχει βγει κατά πολύ εκτός.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...