Ελεύθερος από την Mercedes o Heidfeld

  • -
  • -

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει από το GoCar o Heidfeld έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Mercedes GP για να αποτελέσει τον επίσημο οδηγό εξέλιξης των ελαστικών της Pirelli.

 

Η Ιταλική εταιρία θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της F1 για το 2011 και έψαχνε εδώ και καιρό κάποιον οδηγό ο οποίος θα έχει την εμπειρία για να εξελίξει τα ελαστικά της. Από την άλλη ο Heidfeld έψαχνε ένα τρόπο για να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο F1, οπότε η συμφωνία δεν άργησε να έρθει. Τόσο ο Ross Brawn όσο και ο Norbert Haug τόνισαν ότι από την αρχή της συνεργασίας του Heidfeld με την Mercedes GP ήταν ξεκάθαρο ότι θα έδιναν την ευκαιρία στον Γερμανό οδηγό να δοκιμάσει την τύχη του εάν εμφανιζόταν η κατάλληλη ευκαιρία, η οποία και ήρθε.

 

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Nick για την συμβολή του στην ομάδα τους 9 μήνες που πέρασαν και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την καινούργια πρόκληση. Θα είναι πολύ καλό εάν δούμε τον Nick σε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο του χρόνου στο πρωτάθλημα της Formula 1 και είμαι σίγουρος ότι ο ρόλος του στην εξέλιξη των ελαστικών και οι ικανότητές του, θα τον φέρουν σε καλή θέση για τις εναπομείναντες θέσεις του 2011», είπε ο Norbert Haug.

 

Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός στην Mercedes GP, με την ομάδα να αναφέρει στο GoCar ότι δεν υπάρχει πλάνο για άμεση αντικατάστασή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...