WEC: Με πρώην πιλότους της F1 η ομάδα της Peugeot

Η Peugeot ετοιμάζεται για την επιστροφή της στους αγώνες αντοχής και η σύνθεση των οδηγών είναι ενδεικτική των υψηλών στόχων της

  • -
  • -

Μετά τις πρώτες εικόνες του νέου hypercar με το οποίο η Peugeot θα επιστρέψει στους αγώνες αντοχής και το WEC, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των οδηγών της ομάδας. Συνολικά επτά κορυφαίοι οδηγοί θα αποτελέσουν τη δύναμη πυρός της Peugeot Sport συνδυάζοντας εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το όνομα του πρώην πιλότου της Haas F1, Kevin Magnussen, αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WEC και νικητή των 24 Ωρών του Le Mans Loic Duval. Σημαντική είναι η προσθήκη του δύο φορές Πρωταθλητή στη Formula E Jean-Eric Vergne, αλλά και του γνωστού μας από την παρουσία του στην F1 Paul d iResta. Μαζί τους θα είναι και οι 26χρονοι Mikkel Jensen και Gustavo Menezes, ενώ ρόλο αναπληρωματικού οδηγού θα έχει ο 37χρονος James Rossiter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ HYPERCAR ΤΗΣ PEUGEOT

Κατά τη διάρκεια του 2021, οι έξι επίσημοι οδηγοί και ο αναπληρωματικός οδηγός (και οδηγός του προσομοιωτή), θα συμβάλουν στην εξέλιξη του νέου Hypercar και θα συνεργαστούν με την Peugeot Sport, στην υλοποίηση του προγράμματος. Στόχος της ομάδας είναι οι πρώτες δοκιμές στην πίστα με το νέο Hypercar της Peugeot να ξεκινήσουν πριν το τέλος της χρονιάς που διανύουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...