Η Mercedes θα παραμείνει στην F1

  • -
  • -

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην έχουν έρθει, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα της Mercedes για την F1. «Έχουμε κάνει περικοπές στον προϋπολογισμό μας και είμαστε ακόμα στην F1, την στιγμή που άλλοι κατασκευαστές έχουν φύγει», είπε στην L’ Equipe ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes. Norbert Haug.

 

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι μια καλή επένδυση, παρόλο που τα αποτελέσματά μας δεν ήταν θετικά. Όταν κερδίζει τίτλους, γνωρίζεις πώς να τους κερδίζεις πάλι. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενωμένοι, και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Προφανώς και δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε, αλλά πολλές φορές έτσι δουλεύει η F1. Είμαι καιρό σε αυτό τον χώρο και ο Ross (Brawn) το ίδιο. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες και είμαι πεπεισμένος ότι με την πάροδο του χρόνου θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος», έκλεισε.

 

Η κριτική προς την Γερμανική ομάδα έχει εστιαστεί στις άσχημες εμφανίσεις του Michael Schumacher. Δεν περιμέναμε την χρονιά να εξελιχθεί κατά τον τρόπο αυτό για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά ο ίδιος έχει πεισμώσει και θέλει να γυρίσει τις τύχες της ομάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...