Άργησε αλλά ήρθε η συγνώμη του Schumacher

  • -
  • -

Η φάση του αγώνα που συζητείται και θα συνεχίσει ήταν η φάση ανάμεσα στον Schumacher και τον Barrichello λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε από την εσωτερική και ο Schumacher τον έκλεισε τον δρόμο. Ο Barrichello πέρασε χιλιοστά από τον τοίχο και εκνευρισμένος ζήταγε τον αποκλεισμό του Γερμανού από τον αγώνα.

 

«Έχω αρκετή εμπειρία και με έναν τρελό τύπο θα σήκωνα το πόδι από το γκάζι, αλλά όχι σήμερα», είπε στο Ισπανικό δίκτυο La Sexta εκνευρισμένος ο Barrichello μετά από τον αγώνα. «Ήταν μια από τις πιο ωραίες κινήσεις μου και μια από τις πιο τρομακτικές του. Στο τέλος της μέρας δεν τις θέλουμε αυτές. Το να σταματάς για 3 χρόνια και μετά να γυρνάς και να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν το θέλουμε», είπε.

 

Σήμερα ήρθε και η συγνώμη από πλευράς Schumacher. «Χθες μετά από τον αγώνα ήμουν ακόμα μέσα στην ένταση, αλλά μετά είδα και πάλι το συμβάν με τον Rubens. Πρέπει να πω ότι οι αγωνοδίκες είχαν δίκιο: η κίνηση εναντίων του ήταν πολύ σκληρή. Ήθελα να κάνω δύσκολη την κίνησή του πάνω σε μένα. Του έδειξα καθαρά ότι δεν ήθελα να με περάσει. Δεν ήθελα να τον φέρω σε κίνδυνο με την κίνησή μου. Εάν πιστεύει ότι ήθελα τότε συγνώμη, δεν ήταν στην πρόθεσή μου», είπε ο Γερμανός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...