Πανέτοιμη η Nissan e.dams για τις δοκιμές στην Βαλένθια

Η Νissan e.dams μετά από ένα εξαιρετικό 2020, είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή

  • -
  • -

Οι οδηγοί της Nissan e.dams Sebastien Buemi και Oliver Rowland, θα συμμετάσχουν στις επίσημες δοκιμές στην πίστα της Βαλένθια εν΄όψει της νέας σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula E.

edams2


Η Nissan e.dams τερμάτισε στη δεύτερη στο πρωτάθλημα ομάδων της σεζόν 2019-20, σημειώνοντας μία νίκη, πέντε βάθρα και μία pole position.

Ο Tommaso Volpe, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan δήλωσε: «Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την στιγμή που γιορτάσαμε τη δεύτερη θέση μας στο πρωτάθλημα των ομάδων. Τώρα ανυπομονούμε για τo 2021. Πάντα υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε σε αυτού του είδους τις δοκιμές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε ό,τι έχουμε επιτύχει, μέχρι στιγμής. Αγωνιζόμαστε στο αποκορύφωμα των ηλεκτρικών αγώνων και παράλληλα βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη όλων των ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων της Nissan, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου crossover ARIYA SUV, που είναι  και το πιο πρόσφατο. Μέσω των αγώνων, αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας στα EVs, από το δρόμο μέχρι τους αγώνες και το αντίστροφο».

edams3

Τα μονοθέσια της Formula e θα βρεθούν στην πίστα Ricardo Tormo στη Βαλένθια στις 28, 29  Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου. Στις 30 Νοεμβρίου θα επιτραπεί η κάλυψη από τα δημοσιογραφικά μέσα. Η πρώτη και η δεύτερη ημέρα δοκιμών χωρίζονται σε δύο περιόδους, με μια πρωινή από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι και μια απογευματινή από τις 2 έως τις 5 μ.μ. Η τρίτη και τελευταία περίοδος δοκιμών διαρκεί από τις 9:00 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Η έβδομη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου, στο Σαντιάγο της Χιλής στην πίστα Parque O'Higgins.

edams4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...