Εικόνες ντροπής: Πέταξε προφυλακτήρα σε αντίπαλό του σε αγώνα kart! [Video]

Σύσσωμη η αγωνιστική κοινότητα, ζητά τον δια βίου αποκλεισμό του οδηγού από τους αγώνες

  • -
  • -

Εικόνες ντροπής εξελίχθηκαν στους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος καρτ, στην πίστα του Lonato, στην Ιταλία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 23χρονος Ιταλός οδηγός, Luca Corberi, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα μετά από ατύχημα. Αντί όμως να περάσει μέσα από τα προστατευτικά διαζώματα και να γυρίσει στα pits, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί αμέσως μετά την σύγκρουση, ο Corberi νιώθοντας φανερά αδικημένος και εξοργισμένος, είχε άλλα σχέδια…

«Οπλισμένος» με τον προφυλακτήρα του καρτ του στα χέρια, πήγε στην άκρη της πίστας και αποπειράθηκε να τον πετάξει στον διερχόμενο Paolo Ippolito, τον οποίο θεωρούσε και υπεύθυνο για την εγκατάλειψη του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε του σοκαρισμένους σχολιαστές, να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν σε αυτή την άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά. Αν και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα εξαιτίας της ντροπιαστικής συμπεριφοράς του 23χρονου, αυτό δεν σημαίνει πως το σόου έληξε εκεί.

Στην συνέχεια, ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει τον Corberi να επιτίθεται με μανία στον Ippolito στον χώρο του parc ferme, αφού πρώτα είχε «στήσει καρτέρι». Στιγμές αργότερα, εμφανίζεται και ο πατέρας του «αδικημένου» Ιταλού, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι και ιδιοκτήτης της πίστας, με σκοπό να χειροτερέψει την κατάσταση όπως φάνηκε, καθώς αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει τον γιο του, στο βίντεο φαίνεται να «εμβολίζει» τον άτυχο Ippolito, πάνω στον τοίχο με όλη του την δύναμη.

Σύσσωμη η αγωνιστική κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Jenson Button και του Διευθυντή της McLaren, Zak Brown, ζητούν τον διά βίου αποκλεισμό του 23χρονου Ιταλού και του πατέρα του από τους αγώνες.

Δείτε τις σοκαριστικές αυτές στιγμές, στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...