Η συγνώμη του Webber

  • -
  • -

Τα βρήκαν Mark Webber και Red Bull Racing μετά από τις συζητήσεις που έγιναν την Τετάρτη το βράδυ στα κεντρικά της ομάδας στο Milton Keynes. Μπορεί από την ομάδα να μην βγήκε κάτι αλλά ο Mark Webber έβγαλε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του.

 

Ο Webber λέει ότι όπως και κάθε άλλος οδηγός έτσι και αυτός ήθελε την καλύτερη ευκαιρία για την επιτυχία. «O Sebastian πήρε την νέα αεροτομή για λόγους οι οποίοι δεν μου ξεκαθάρισαν, μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Προφανώς μπορώ να δω γιατί η ομάδα σε κάποια σημεία θα ρίχνει το βάρος της στον οδηγό με τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, εάν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εξαρτήματα για να υποστηρίξει και τους δυο μας. Είχαμε συζητήσεις μετά από το αγωνιστικό τριήμερο και καθαρίσαμε τον ορίζοντα. Είναι κατανοητό, ότι εάν έχουμε το ίδιο δίλημμα και πάλι, θα ευνοηθεί όποιος έχει περισσότερους βαθμούς», είπε ο Αυστραλός.

 

Όσον αφορά το σχόλιο για το «όχι άσχημα για νούμερο 2 οδηγός», τόνισε: «Φυσικά πάνω στην στιγμή λέγονται κάποια πράγματα, τα οποία πιθανώς δεν έπρεπε να πω. Η Formula 1 είναι φορτισμένη και πολύ ανταγωνιστική σαν αρένα όπου τα συναισθήματα και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη όπως γίνεται και σε άλλα αθλήματα και τα σχόλιά μου μέσω της ενδοεπικοινωνίας μετά από τον αγώνα ήταν ένα παράδειγμα Αυστραλιανού σαρκασμού, είτε στο καλύτερό του είτε στο χειρότερό του, από όποια πλευρά επιλέξεις να το δεις».

 

Έκλεισε λέγοντας ότι οι σχέσεις του τόσο με τον Horner όσο και με τον Vettel δεν έχουν αλλάξει μετά από τα συμβάντα στην Μ. Βρετανία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...