Παραμένει στην Renault ο Kubica

  • -
  • -

O Kubica περίμενε 2 βδομάδες, όπως γράψαμε και στην ανάλυση του παρασκηνίουαπό το Ευρωπαϊκό GP και αφού δεν είδε κάποια κίνηση από την Mercedes για να τον βάλει σε δίλημμα, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Renault.

 

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να συνεχίσω σε μια ομάδα στην οποία νιώθω σαν το σπίτι μου. Αυτό που έχει για μένα σημασία είναι η σωστή ατμόσφαιρα, με μια καλή ομάδα ανθρώπων, όπου όλοι πηγαίνουν στην σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι που προσπαθήσαμε από την αρχή όταν ήρθα στην Renault. Πιστεύω ότι ήδη καταφέραμε πολλά μαζί και πιστεύω ότι με πολύ προσπάθεια, χρόνο και την σωστή προσέγγιση, μπορούμε να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Αυτός είναι ο στόχος μας, έτσι συνεχίζουμε και δουλεύουμε σκληρά και πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση, όχι μόνο για την συνέχεια της σαιζόν, αλλά και για του χρόνου όταν και θα υπάρχουν αλλαγές στους κανονισμούς. Περιμένω με ανυπομονησία τις προκλήσεις που έρχονται», είπε ο Πολωνός οδηγός.

 

Χαρούμενοι είναι και οι ιδιοκτήτες της ομάδας με την παραμονή του Kubica. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο κατά πόσο ο Petrov θα κρατήσει την θέση του το 2011.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...