Θέλουν να δέσουν για τα καλά τον Vettel

  • -
  • -

Μπορεί το συμβόλαιο του Vettel να λήγει στο τέλος του 2012, στην ομάδα όμως της Red Bull Racing δεν χωράει η ιδέα ότι μπορεί να τους φύγει κάποια στιγμή.

 

«Ξέρω ότι η Mercedes θέλει τον Vettel, το ίδιο και η Ferrari. Και η McLaren δεν θα έλεγε όχι», είπε ο Horner. «Για τον λόγο αυτό θέλουμε να τον ‘δέσουμε’ μακροπρόθεσμα», είπε ο Horner στο Γερμανικό Sport Bild. Χαριτολογώντας ο Horner μίλησε ότι θέλει να τον δέσει μέχρι το 2028, «τότε θα είναι 41. Όσο και ο Michael Schumacher σήμερα». Πάντως ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι το Σαββατοκύριακο αυτό η Red Bull θα του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2015. Ο Vettel δεν έχει μάνατζερ και χειρίζεται μόνος του τις συζητήσεις μαζί με τον πατέρα του Norbert. Αναφέρεται στον Γερμανικό Τύπο δε ότι θα του προτείνουν και μια αύξηση από 8 σε 12 εκ Ευρώ το χρόνο και μια οψιόν στο συμβόλαιο για να παραμείνει εκεί μέχρι το 2018 με μια αύξηση αποδοχών 10% τον χρόνο.

 

«Έχω μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Red Bull. Τι θα γίνει μετά θα δούμε. Τα λεφτά δεν παίζουν τον βασικό ρόλο. Για μένα έχει σημασία να έχω ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και να έχω μια ομάδα γύρω μου στην οποία να νιώθω καλά», είπε ο Vettel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...