Νέο σασί για τον Webber

  • -
  • -

Το σημείο αναφοράς του αγώνα στην Βαλένθια ήταν το ατύχημα του Mark Webber. Ο οδηγός της Red Bull Racing έβγαλε … φτερά και απογειώθηκε κάνοντας μάλιστα και εντυπωσιακή πιρουέτα! Όλα αυτά πλέον μπορούμε να τα βλέπουμε και να εντυπωσιαζόμαστε από το εκπληκτικό επίπεδο ασφάλειας που έχουν πλέον τα μονοθέσια.

 

Το μονοθέσιο καταστράφηκε και πλέον ο Mark Webber θα πάρει νέο. Αυτό αποφασίστηκε στην καθιερωμένη συνάντηση των μηχανικών στο Milton Keynes. Το σασί είναι σημαντικό και οποιοδήποτε πρόβλημα ή πρόχειρη επισκευή μπορεί να έχει πολύ μεγάλη επιρροή στην οδήγηση. Ο Schumacher για παράδειγμα είχε ένα «τραυματισμένο» μονοθέσιο από τον πρώτο αγώνα και ποτέ (μέχρι να φτάσουμε στο Μονακό) να βγάλει το 100% από αυτό. Το σασί αυτό που είχε ο Webber πρέπει να θεωρείται το τυχερό του. Με αυτό κέρδισε σε Βαρκελώνη και Μονακό και φυσικά ήταν αυτό που του έσωσε την ζωή.

 

«Ήταν (τυχερό) δόξα το Θεό. Στην Βαλένθια ήταν καλό μαζί μου, και με προφύλαξε από τραυματισμό», είπε ο Webber. «Έχασα κάποιους βαθμούς, αλλά όταν είσαι στον αέρα δεν σκέφτεσαι τους βαθμούς. Είχα την ανησυχία εάν θα ήμουν εντάξει για να τρέξω στο Silverstone», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...