Vettel : Θα έκανα και πάλι την ίδια κίνηση

  • -
  • -

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Sebastian Vettel στο Βρετανικό BBC. Για την επίμαχη φάση του αγώνα είπε : «Βγήκα πολύ καλά από την στροφή και πήγα στην ευθεία έχοντας καλή προστασία από τον αέρα (σλιπστριμ). Μετά πήρα την εσωτερική. Είχα σχεδόν περάσει τον Mark και προσπάθησα να πάω σιγά προς τα δεξιά. Την στιγμή εκείνη ήμουν το προπορευόμενο όχημα και συνήθως αυτός που προπορεύεται δείχνει πότε να πατήσεις το γκάζι (σσ ελέγχει την κατάσταση). Είχαμε μια επαφή και για μένα τελείωσε εκεί ο αγώνας».

 

Για την χειρονομία που έκανε μόλις βγήκε από το μονοθέσιο είπε : «Δεν πιστεύω και εγώ ότι ήταν χειρονομία ότι ο άλλος είναι τρελός. Το βρίσκω λογικό (σαν αντίδραση) και πιστεύω ότι όλοι το κατάλαβαν». Θα έκανε την ίδια κίνηση και πάλι κάτω από τις ίδιες συνθήκες; «Πάντα είναι ένα ερώτημα, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αλλά την στιγμή εκείνη κάνουμε πάντα αυτό που θεωρούμε σωστό. Και σε αυτή την περίπτωση θα κάναμε το ίδιο, γιατί θα το θεωρούσαμε σωστό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πάντα μαθαίνουμε από τέτοιες περιπτώσεις», σχολίασε.

 

«Κάθε οδηγός ο οποίος είναι δεύτερος και σκέφτεται ότι είναι γρηγορότερος και καλύτερος από τον προπορευόμενο και έχει την ευκαιρία, γιατί δεν είναι ότι έχεις και εκατομμύρια, θα έκανε το ίδιο. Ήθελα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου και δυστυχώς δεν είχα την καρό σημαία. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει και πάλι τα πάντα», κατέληξε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...