Οδηγίες και στην McLaren

  • -
  • -

Μια ωραία ιστορία βγήκε από το επίσημο site της F1 στο www.f1.com. Δεν θα την βρείτε στο κομμάτι που έχει τις ειδήσεις, αλλά στο τμήμα που έχει τα video.

 

Αναζητήστε το video της Τουρκίας όπου η FOM έχει βάλει με υπότιτλους τον εξής διάλογο ανάμεσα στον Hamilton και την ομάδα.

 

Hamilton : O Jenson (Button) με πλησιάζει παιδιά

McLaren : Το καταλάβαμε Lewis

Hamilton : Εάν κόψω ρυθμό ο Jenson θα με περάσει ή όχι;

McLaren : Όχι Lewis, όχι.

 

Ο Button πέρασε τον Hamilton στο τέλος του γύρου 48 και ο Hamilton τον πέρασε και πάλι στην αρχή του γύρου 49. Δεν ξέρουμε τι είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της McLaren αλλά το πιο πιθανό είναι να υπάρχει η εντολή ότι δεν θα υπάρχει μάχη ανάμεσα στους δυο οδηγούς της McLaren μπροστά στον αγώνα θα είναι όποιος μετά από το πιτ στοπ βρίσκεται μπροστά, εκτός και εάν υπάρχει σοβαρό θέμα. Το «σοβαρό θέμα» για τον Hamilton μπορεί να ήταν το θέμα του καυσίμου, αλλά η ομάδα έδωσε οδηγία και στους δυο να προσέξουν την κατανάλωση καυσίμου. Οπότε κατά τον εσωτερικό κανονισμό, υποψιαζόμαστε, δεν θα έπρεπε να αλλάξουν σειρά. Οπότε ότι είδαμε στον 48ο γύρο με το προσπέρασμα του Button στον Hamilton και να χάσει την θέση αμέσως μετά τι ήταν; Μια ωραία παράσταση ή μήπως ο Button έπρεπε μετά να παραδώσει την θέση του έτσι και αλλιώς;

http://f1enigma.wordpress.com/feed/
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...