Τα βρήκαν Vettel και Webber

... shit happens ...

  • -
  • -

Συνάντηση είχαν σήμερα στο Milton Keynes οι Mark Webber, Sebastian Vettel, Christian Horner, Adrian Newey και Dr. Marko. Η συνάντηση έγινε για να διαλευκανθεί η υπόθεση για το τι έγινε στον 40ο γύρο του Τουρκικού GP.

 

O Vettel δήλωσε: «Η ομάδα, μας έφερε σε μια καλή κατάσταση και δεν ήταν καλό αυτό που έγινε, και έτσι λυπάμαι για αυτούς, που χάσαμε την πρωτοπορία στον αγώνα. Ο Mark και εγώ είμαστε οδηγοί και αγωνιζόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες και δεν θα αλλάξει ο τρόπος που δουλεύουμε για να πάμε μπροστά. Έχουμε δυνατή ομάδα και το ηθικό είναι ακμαιότατο. Κοιτάζω μπροστά (στον επόμενο αγώνα) στον Καναδά»

 

Ο Mark Webber είπε : «Είναι κρίμα για την ομάδα που χάσαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι σπορ και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβαίνουν, αλλά δεν θα έπρεπε. Λυπάμαι για όλους στην Red Bull, στο εργοστάσιο και σε όλους εμπλέκονται. Ο Seb και εγώ θα κοιτάξουμε να μην συμβεί ξανά, κανένα πρόβλημα. Μιλήσαμε αρκετά πάνω σε αυτό, έκλεισε, κοιτάζουμε μπροστά και έχω αφοσιωθεί στον επόμενο αγώνα στον Καναδά την βδομάδα που μας έρχεται».

 

Μάλιστα η Red Bull έβγαλε και μια φωτογραφία με τους δυο οδηγούς με την λεζάντα … “Shit Happens … ”.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...