11ο PICK ΠΑΤΡΑΣ: Μεγάλος Χορηγός η EKΟ

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ δίνει το σύνθημα εκκίνησης για την μεγάλη γιορτή της Πάτρας

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), στις 14 Σεπτεμβρίου του 2019, με το GOCAR να αποτελεί χορηγό επικοινωνίας.

Έμπρακτη στήριξη στον εν λόγω αγώνα-θεσμό επιδεικνύει και η EKO ABEE, για 7η συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά, όμως, από τη θέση του Μεγάλου Χορηγού.

Το 11ο PICK EKO Racing 100,  το οποίο θα φιλοξενεί κορυφαίους οδηγούς, χιλιάδες επισκέπτες και μια σειρά συναρπαστικών παράλληλων δράσεων, λοιπόν, καταφτάνει έχοντας στο τιμόνι μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας πάνω από 50 χρόνια, έχοντας στη διάθεσή της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟ 11ο PICK ΠΑΤΡΑΣ



Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών, με σημαντική παρουσία στην ΝΑ Ευρώπη, θα πλαισιώσει την ξεχωριστή διοργάνωση, στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θα θαυμάσουν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων.

Η επιτυχία του 11ου PICK EKO Racing 100  προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, πατώντας «γκάζι» στους ρυθμούς της Πάτρας και αναδεικνύοντας τη διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του αγαπημένου αθλήματος καρτ.

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι για ακόμα μια φορά δίπλα στους σημαντικούς θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, και δίνει το σύνθημα εκκίνησης για την μεγάλη γιορτή της Πάτρας, ακολουθώντας σταθερά την  εταιρική της φιλοσοφία για προώθηση δράσεων που προβάλλουν τον υγιή αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

Περαιτέρω πληροφορίες προσφέρονται στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

 

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Το youtube channel του PICK:

 http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...