Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Abarth 124 rally στο ERC2 (video)

Το Abarth 124 rally κατέκτησε ακόμα μία νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2 με τον Andrea Nucita να κυριαρχεί στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία

  • -
  • -
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Abarth 124 rally στο ERC2 (video)

Τη δεύτερη συνεχόμενη και συνολικά τρίτη μέσα στη χρονιά νίκη του πέτυχε το Abarth 124 rally στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2, στην Τσεχία, με πλήρωμα τους Andrea Nucita και Bernardo Di Caro.

H εν λόγω επιτυχία ώθησε τον Nucita ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του ERC2, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Juan Carlos Alonso στους 5 βαθμούς.

Οι γρήγορες ειδικές επέτρεψαν στο Abarth 124 rally να δείξει τη δυναμική του κυριαρχώντας στην κατηγορία μπροστά από αγωνιστικά με κίνηση σε όλους τους τροχούς.  

Στο Abarth Rally Cup, η νίκη του Nucita μεγάλωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Polonski. Πλέον υπολείπεται μόλις ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το Abarth Rally Cup 2019, το Ράλι Ουγγαρίας στις 8-10 Νοεμβρίου.

 «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθείς στην πρώτη θέση σε τόσο γρήγορους αγώνες. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία μας και στους δύο θεσμούς που αγωνιζόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andrea Nucita.

Όσον αφορά τον DariuszPolonski, αυτός επισήμανε τα εξής: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Οδηγήσαμε πολύ γρήγορα σε ειδικές που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του 124 rally. Το αποτέλεσμα μας κρατά μέσα στη μάχη και θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στον τελευταίο αγώνα.»

Το Abarth 124 rally επιστρέφει στη δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους Ιταλούς Enrico Brazzoli – Manuel Fenoli να αγωνίζονται στο Ράλι Γερμανίας, αγώνα του WRC και του FIA R GT Cup. Ο Brazzoli βρίσκεται στην κορυφή του κυπέλου R GT και έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο μετά από αυτό τον αγώνα.

 

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup

1)     Nucita – Ferrara (ITA) – 102 βαθμοί

2)     Polonski – Sitek (POL) – 94 βαθμοί

3)     Monarri – Chamorro (SPA) – 25 βαθμοί

4)     Garcia Perez – Diaz Negrin (SPA) & Melegari-Bonato (ITA)   – 18 βαθμοί

5)     Nitišs- Kulšs (LVA) – 12 βαθμοί

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...