Ενδείξεις ότι η ανανέωση του Massa είναι κοντά

  • -
  • -

Στην ανάλυσή μας για το μεταγραφικό παζάρι αναφέραμε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ferrari θα συνεχίσει να εμπιστεύεται το δεύτερο μονοθέσιό της στον Felipe Massa, και δεν πέσαμε έξω.

 

Στο σημερινό Autosprint υπάρχει συνέντευξη του μάνατζερ του οδηγού, Nicolas Todt, και στην οποία αναφέρεται ότι ο Βραζιλιάνος οδηγός επιθυμεί και ο ίδιος βλέπει ότι αυτό είναι πρόθεση της ομάδας, να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. «Ο Felipe είναι στην Ferrari από το 2001. Έχει ζήσει φανταστικές στιγμές με τις πρώτες του νίκες και δύσκολες στιγμές με το δραματικό ατύχημά του πέρσι. Είναι μια ξεχωριστή σχέση, και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι για πολλά χρόνια. Αυτό είναι η επιθυμία του Felipe και από ότι καταλαβαίνω είναι και της Ferrari», είπε ο Todt.

 

«Πιστεύω ότι ο Felipe είναι πάντα υποτιμημένος. Πάντα στην αρχή της σαιζόν χαρακτηρίζονταν κατώτερος του ομόσταυλού του, αλλά στο τέλος είχε καλύτερα αποτελέσματα. Όταν βλέπω τον Felipe να είναι 6 δέκατα στον γύρο πιο αργός, όπως συμβαίνει κάποιες φορές, δεν πιστεύω ότι οφείλεται στην οδήγησή του, αλλιώς θα έπρεπε να αλλάξει δουλειά», σχολίασε. Ο Massa είπε ότι προβληματίζεται με τις σκληρότερες γόμες της Bridgestone, ενώ με τις μαλακότερες μπορεί να αντιμετωπίσει τον Alonso. H Ferrari ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα του Massa και περιμένουμε να δούμε τι θα βρει ο Βραζιλιάνος.

 

Πηγαίνουμε στην Τουρκία σε πίστα στην οποία έχει κερδίσει 3 από τις 5 φορές που έγινε αγώνας και συγκεκριμένα από το 2006 έως και το 2008. Με μια καλή εμφάνιση το Σαββατοκύριακο και μια μετά στον αγώνα του Καναδά με τις μαλακές γόμες και θα δούμε έναν άλλο Massa.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...