Αισιοδοξία στην Red Bull Racing

  • -
  • -

Στο Αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA μίλησε ο σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko. Μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας. «Με το πακέτο που έχουμε, πρέπει να πάμε καθαρά για το πρωτάθλημα, ακόμα και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε το κατάλληλο προσωπικό, τους απαραίτητους προσομοιωτές και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορούμε να αντιδρούμε στις τροποποιήσεις (των κανονισμών). Το 2008 είχαμε ένα μονοθέσιο νικητή και το 2009 το ίδιο», είπε ο Αυστριακός.

 

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι θέμα τύχης όταν για 3 χρόνια έχουμε συνεχόμενα ένα τέτοιο δυνατό μονοθέσιο. Στην Red Bull είχαμε ένα όραμα, στο οποίο είχαμε δώσει τον κατάλληλο χρόνο. Απο την μια μέρα στην άλλη δεν γίνεται τίποτα. Ο Adrian Newey έψαχνε τους μουσικούς του, έχουμε σε όλους τους τομείς εδώ και 3 χρόνια κορυφαίους μηχανικούς. Υπάρχουν δυο οδηγοί που τους φοβόμαστε στο πρωτάθλημα. Είναι ο Fernando Alonso, ο οποίος σαν οδηγικό πακέτο είναι στην κορυφή, και ο Lewis Hamilton. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν μας επηρεάζει και πολύ. Πηγαίνουμε τον δρόμο μας. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε διαφορά 30 βαθμών στο πρωτάθλημα», είπε ο Marko.

 

Είχε να πει και για την φημολογία περί μετακίνησης του Vettel στην Ferrari. Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετακινηθεί ο Vettel απο την στιγμή που στην Ferrari υπάρχει ο Alonso, υπονοώντας ότι ο ταλαντούχος Γερμανός θα τα βρει πολύ σκούρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...