Οι επιδόσεις του Schumacher και οι πωλήσεις

  • -
  • -

Οι επιδόσεις του Schumacher στους 4 πρώτους αγώνες δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει μπορέσει να βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Σε συνέντευξή του στον Γερμανικό Τύπο είπε ότι ο λόγος που δεν μπορεί να «ανεβάσει στροφές» είναι το ότι τα ελαστικά είναι πολύ διαφορετικά απο αυτά που είχε συνηθίσει πριν απο κάποια χρόνια και ότι οι συνάδελφοί του έχουν το πάνω χέρι.

 

Τώρα όμως έχει να ανησυχεί και για έναν άλλο λόγο. Οι πωλήσεις απο τα διαφόρου τύπου αξεσουάρ έχει πέσει δραματικά. Ο πρώην μάνατζερ του και υπεύθυνος για τις χορηγίες και τα επίσημα αξεσουάρ, Willi Weber μίλησε στην εφημερίδα Bild για την κατάσταση που επικρατεί. «Οι πωλήσεις δεν είναι στο σημείο που περίμενα. Υπάρχει μια κούραση στον κόσμο. Υπάρχει κόσμος που λέει : Θεε μου, που οδηγεί; Τον ξέρεις μόνο σαν νικητή. Παλιά οι κερκίδες ήταν γεμάτες απο καπελάκια Ferrari. Τώρα μετράω τα ασημί καπελάκια (της Mercedes GP) στα δάχτυλα του ενός χεριού», είπε ο Weber.

 

Ποιος είναι ο διάδοχος του Schumacher; «Όπου και να κοιτάζω βλέπω τον Vettel σαν τον νέο Schumi. Είναι παντού το νούμερο ένα. O Schumacher άφησε ένα κενό και ο Vettel μεγάλωσε σε αυτό γιατί έχει την επιτυχία, ενώ ο Michael δεν την έχει πλέον», σχολίασε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...