Ο Alonso ασφαλίζει τους αντίχειρές του

  • -
  • -

«Δωράκι» απο την Banco Santander πήρε ο οδηγός της Scuderia Ferrari Marlboro, Fernando Alonso. Ο Ισπανόα έχει πλέον ασφάλεια ζωής η οποία συμπεριλαμβάνει και τους αντίχειρές του, αξίας 10 εκ Ευρώ!

 

«Έχοντας μεγάλο ρίσκο στο επάγγελμά μου με έκανε να καταλάβω ότι η ασφάλεια είναι ένα βασικό στοιχείο. Ήξερα ότι η Santander είναι η καλύτερη τράπεζα στον κόσμο, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι είναι πρωτοπόροι και στις ασφάλειες. Ήταν λογικό να επιλέξω έναν απο τους καλύτερους δυνατούς στον τομέα αυτό», είπε ο Alonso.

 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης αυτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τελευταίο Grand Prix. «Δεν πήραμε αυτό που θα μπορούσαμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας, αλλά παλεύουμε για το πρωτάθλημα και αυτό έχει σημασία, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν καθαρό ότι μετά απο τους 4 πρώτους αγώνες δεν είχα τέτοια ευκαιρία. Το πρόβλημα με τους κινητήρες; Δεν ανησυχώ, ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά για να τα λύσει και είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε ένα δυνατό και αξιόπιστο κινητήρα, όπως ξέρω ότι στο Maranello δίνουν τα πάντα για να φέρουν νέες λύσεις για την F10 στο Ισπανικό Grand Prix», σχολίασε ο Alonso.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...