Πρωταθλητής το Abarth 124 rally!

Εξασφάλισε τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT του 2018

  • -
  • -
Πρωταθλητής το Abarth 124 rally!

Με τη νίκη στην κατηγορία R-GT, στο Barum Czech Rally στην Τσεχία, οι Raphael Astier και Frederic Vauclaire της Team Milano Racing εξασφάλισαν τον Παγκόσμιο Τίτλο, ένα αγώνα πριν το τέλος της σεζόν. Παράλληλα τη 2η θέση -επίσης με Abarth 124 rally- κατέκτησε ο Simone Tempestini, της ομάδας Bernini Rally, ο οποίος διεκδικεί τον Ευρωπαϊκό τίτλο.

Με τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που πήρε μέρος, το γαλλικό πλήρωμα πάει με τον αέρα του πρωταθλητή στον τελευταίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 18-20 Οκτωβρίου.

Στο Barum Czech Rally, οι Astier - Vauclaire  κέρδισαν επίσης την κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους 2 τροχούς, μπροστά από ακόμα ένα πλήρωμα με 124 rally (Simone Tempestini - Sergiu-Sebastian Itu), σε έναν αγώνα που θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς στο θεσμό, συγκεντρώνοντας για το 2018 συνολικά 121 συμμετοχές από 12 χώρες. Η βροχή κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν ακόμα πιο απαιτητική, αλλά και εντυπωσιακή τη διαδρομή για τους αγωνιζόμενους και το κοινό.

Στον τερματισμό ο Astier ήταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα: «Ήταν ένας τέλειος αγώνας για την ομάδα μας. Το Abarth 124 rally απέδωσε εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα και ιδιαίτερα στη βροχή. Αυτή η νίκη εξασφαλίζει για εμάς έναν πολυπόθητο τίτλο και μία ακόμα διάκριση για την Abarth. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και την Abarth που μας παρείχαν ένα αξιόπιστο και άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...