Κοντά στην ανανέωση με την Ferrari o Massa

  • -
  • -

Ο Felipe Massa βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Ferrari. Ο Βραζιλιάνος οδηγός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της χρονιάς, ήταν πρωταγωνιστής σε σενάρια αποχώρησης από την ομάδα, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Robert Kubica.

 

O Stefano Domenicali, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, είπε σε συνέντευξή του στην Γερμανική Sport Bild : «Θέλουμε να χτίσουμε με τον Felipe το μέλλον. Έχουμε την αίσθηση ότι έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια σε έναν οδηγό καλό όσο οποιοσδήποτε άλλος εκεί έξω».  Το σενάριο αποχώρησής φαίνεται πλέον ότι απομακρύνεται και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν βέβαια κάποιες λέξεις κλειδιά που δείχνουν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει, αλλά σίγουρα υπάρχει η πρόθεση. Ίσως είναι και κάποιο καμπανάκι προς τον Felipe να συνεχίσει με τον ρυθμό αυτό. Σε τέτοια παιχνίδια το «Σκοτσέζικο ντουζ» παίζει πάντα τον ρόλο του και για αυτό έχουν τον Βραζιλιάνο σε … αναμμένα κάρβουνα. Μόλις την Κυριακή που μας πέρασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ferrari είπε ότι η ομάδα δεν βιάζεται και δυο-τρεις μέρες μετά ο αγωνιστικός διευθυντής είπε ότι θέλουν να χτίσουν με τον Massa το μέλλον.

 

Τέτοιες υποθέσεις κλείνουν πρακτικά τον Ιούλιο, οπότε ας περιμένουμε μέχρι τότε να δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν μόνο και μόνο το γεγονός ότι ηγείται του πρωταθλήματος του «σιγουρεύει» την θέση στην Scuderia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...