Grand Prix και στην Νέα Υόρκη;

  • -
  • -

Γεγονός είναι ότι ο Βernie Ecclestone ψάχνει πάντα τρόπους για να μας εκπλήξει. Μετά απο το νυχτερικό Grand Prix στην Σιγκαπούρη και στο Abu Dhabi ο επόμενος στόχος του ήταν η Ρώμη. Η πίστα έχει σχεδιαστεί στην "Αιώνια Πόλη" απο τον σχεδιαστή Herman Tilke και είμαστε στα διαδικαστικά ώστε να έχουμε και αγώνα εκεί.

 

Ο Bernie Ecclestone όμως φαίνεται ότι θέλει να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά. Θέλει να κάνει έναν αγώνα σε δρόμους πόλης και στις ΗΠΑ. Η πρώτη προσπάθεια ήταν στο Las Vegas, αλλά φαίνεται ότι εκεί δεν θα υπάρξει εξέλιξη. Σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport ο ισχυρός άντρας της F1 είπε ότι προσπαθεί να φέρει αγώνα στην Νέα Υόρκη το 2012. "Θα είναι μπροστά απο το Μανχάταν, στο New Jersey, με τους ουρανοξύστες στο παρασκήνιο, 15 λεπτά απο το κέντρο της πόλης μέχρι την πίστα. Θα είναι τέλειο", είπε.

 

Ο τελευταίος αγώνας Formula 1 στις ΗΠΑ ήταν στο Indianapolis Speedway to 2007 και ο Bernie είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αμερικανική αγορά για πολλούς και διαφόρους λόγους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...