Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης επιστρέφει στην ενεργό δράση

  • -
  • -

Μετά από δυο χρόνια απουσίας (εξαιρουμένης της συμμετοχής του στον αγώνα του 24ωρου Spa) ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης επιστρέφει στην ενεργό δράση. Η επιστροφή του Αλέξανδρου είναι σε δυο μέτωπα.

Η ομάδα της Team Haribo Manthey Racing (http://www.manthey-racing.de) ήρθε σε συμφωνία με τον Έλληνα οδηγό για την συμμετοχή του με μια Porsche GT3 R στην υψηλότερη από τις κατηγορίες, την VLN. Το 2010 θα γίνουν συνολικά 10 αγώνες στην κατηγορία αυτή. Ενδεικτικό της δυναμικότητας της ομάδας είναι ότι από το 2006 μέχρι και πέρσι ήταν η νικήτρια ομάδα σε όλους τους αγώνες 24 Ωρών στο Nurburgring. Δίπλα στον Αλέξανδρο θα τρέχουν οι Riegel, Arnold, Westbrook και Menzel.

 

Πέρα τούτου όμως ο Αλέξανδρος θα τρέξει και στο πρωτάθλημα FIA GT1 με την ομάδα της Triple H Team Hegersport «κατεβαίνοντας» με μια Maserati MC12. Πίσω από την ομάδα αυτή βρίσκεται η Vitaphone η οποία έχει υπό τον έλεγχό της όλη την διαχείριση.

 

Η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος είναι στο http://gt1world.com

 

Ο Αλέξανδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του : «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την συμφωνία που έκανα και με τις δυο ομάδες. Η Team Haribo Manthey έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα νικητής και είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

 

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα του FIA GT1 δεν έχω λόγια. Είμαι και εδώ σε μια πολύ δυνατή ομάδα και σε ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Οι δοκιμές που έκανα πρόσφατα στο Fiorano απέδειξαν αυτό που ήξερα. Ότι η MC12 είναι ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο.

 

Μου δίνεται η δυνατότητα να τρέξω σε δυο πολύ σημαντικά πρωταθλήματα συγκεντρώνοντας πολύτιμες εμπειρίες».

 

Ο Αλέξανδρος όπως πάντα θα φέρει στο κράνος του την σημαία της Ελλάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...