Αποκλειστικό! Η Prodrive ενδιαφέρεται να μπει στην F1

  • -
  • -

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA) άνοιξε και πάλι το θέμα για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όποιοι θέλουν για να καταλάβουν μια θέση στο πρωτάθλημα F1 του 2011. Όλες οι ομάδες που θα τρέξουν φέτος θα είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχει μια κενή θέση που θα πάρει μια νεα ομάδα. Εκτός απο την Epsilon Euskardi η επόμενη που θα δηλώσει ενδιαφέρον είναι η Prodrive.

 

Σε αποκλειστική του δήλωση ο David Richards μας τόνισε ότι :

“Είμαστε σε μια φάση αξιολόγησης της κατάστασης και κατανόησης της πρότασης της FIA. Έχουμε ένα Δ.Σ. αύριο (σσ. Σήμερα) στο οποίο θα συζητήσουμε την κατάσταση και υποψιάζομαι ότι θα εκδηλώσουμε γραπτώς το ενδιαφέρον μας.

Παρόλα αυτά, το εάν θα προχωρήσουμε παραπέρα είναι ένα ερώτημα, γιατί έχουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα του World Rally Championship μπροστά μας και ένα νέο αυτοκίνητο της Aston Martin να εξελίξουμε.

Είμαι παρόλα αυτά διατεθειμένος να σκεφτώ και την εξαγορά μιας από τις υπάρχουσες ομάδες, από την στιγμή που θα ήταν καλύτερο από το να ξεκινήσουμε εκ του μηδενός, βασισμένος σε πρόσφατες εμπειρίες”.

 

Η Prodrive είχε δηλώσει ενδιαφέρον και για το 2010, αλλά η προτάση της δεν έγινε αποδεκτή. Ενδιαφέρον έχει η πάγια θέση του Richards για εξαγορά μιας απο τις υπάρχουσες ομάδες. Πρακτικά όλες οι μικρές είναι στο μικροσκόπιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...