Flavio Briatore

Ποτέ ξανά

  • -
  • -

Ο Flavio Briatore αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην F1 σαν ιδιοκτήτης ομάδας. Και αυτό πάρα το ότι ο δια βίου αποκλεισμός που του επιβλήθηκε από την FIA δεν ισχύει πλέον μετά από την απόφαση της Γαλλικής δικαιοσύνης.

Ο Ιταλός, πρώην διευθυντής της Renault F1, είχε τιμωρηθεί από τη FIA ως συνυπεύθυνος για το εσκεμμένο ατύχημα του Nelsinho Piquet στον αγώνα της Σιγκαπούρης το 2008, που έγινε με σκοπό να δημιουργηθούν οι συνθήκες έτσι ώστε να κερδίσει ο έτερος οδηγός της ομάδας, Fernando Alonso. Ο Briatore είχε καταφύγει στο ανώτατο δικαστήριο του Παρισιού κατά της απόφασης της ομοσπονδίας, καταφέρνοντας τελικά να δικαιωθεί αν και ακόμα εκκρεμεί η έφεση που έκανε η FIA.

Ο ίδιος ο δήλωσε πως η απόφαση του να φτάσει στην δικαιοσύνη δεν είχε σαν στόχο να κερδίσει το δικαίωμα της επιστροφής του στην κεντρική σκηνή της F1 αλλά απλώς και μόνο στο να καθαρίσει το όνομα του, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι μετά από 20 χρόνια στον χώρο δεν του άξιζε μια τέτοια έξοδος. Κατά τα λεγόμενα του η FIA δεν είχε καμία ουσιαστική απόδειξη εναντίον του ενώ απέδωσε τον διωγμό του στην προσωπική εμπάθεια που κατά την άποψή του έτρεφε εναντίον του ο Max Mosley πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας.

 

 

 

 

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...