Στην Ford M-Sport ο πρωταθλητής Ogier!

Ο άνθρωπος που κυριάρχησε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο WRC θα οδηγεί το Fiesta τη νέα σεζόν

  • -
  • -

Η απόφαση της Volkswagen να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι παρά την τετραετή κυριαρχία της είχε ως αποτέλεσμα τα τρία πληρώματα της ομάδας να αναζητούν μπάκετ καθίσματα για το 2017. Το σημαντικότερο σίριαλ έλαβε τέλος με την ανακοίνωση της M-Sport, της ημι-εργοστασιακής συμμετοχής της Ford, ότι ο Sebastien Ogier θα οδηγεί για αυτήν τη νέα σεζόν.

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του, ο Γάλλος οδηγός επισημοποίησε τη συνεργασία του με την M-Sport, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2017 με το νέο Fiesta (διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το νέο rally-car της Ford). Ο Ogier το δοκίμασε το Νοέμβριο στην Ουαλία και προφανώς πείστηκε από τις δυνατότητες που του προσφέρει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ως συνοδηγό θα έχει για μία ακόμη χρονιά τον συμπατριώτη του, Julien Ingrassia.

«Δεν απομένουν πολλές μέρες μέχρι την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος στο Μόντε Κάρλο και δεν έχω εξοικειωθεί αρκετά με το Fiesta WRC, όμως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως όλοι στην ομάδα και ο επικεφαλής της Malcolm Wilson, διψούν για επιτυχίες. Στόχος είναι να τη φέρουμε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου», δήλωσε ο Ogier.

Το δεύτερο πλήρωμα της M-Sport θα αποτελέσουν οι Εσθονοί Ott Tanak και Martin Jarveoja.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...