F1: Το σταυροδρόμι του Jenson Button

McLaren, Williams και … Top Gear

  • -
  • -

Ο 36χρονος Jenson Button βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Για να λέμε τα πράγματα με όνομά τους έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 3 διαφορετικές επιλογές. Με 290 συμμετοχές, 15 νίκες , 8 pole position και φυσικά ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα της Brawn GP το 2009 συγκαταλέγεται στους βετεράνους του σπορ.

 

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει συνομιλίες, όπως ο ίδιος λέει. Η McLaren έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Jenson Button και τον Stoffel Vandoorne για το 2017. Ο Vandoorne εντυπωσίασε στον αγώνα του Bahrain όταν  κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Fernando Alonso. Τώρα τρέχει στην SuperFormula στην Ιαπωνία και είναι έτοιμος για την F1.

 

Εάν δεν κάτσει η ανανέωση με την McLaren ο Jenson Button μπορεί να πάρει την θέση του Felipe Massa στην Williams, κάνοντας ένα συναισθηματικό comeback στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στην F1.

 

Ο Button δείχνει ότι έχει το πολύ δυο χρόνια ακόμα στην F1 και η McLaren μπορεί να μην του δώσει την δυνατότητα για 2ετή ανανέωση. Έτσι ίσως επιλέξει την Williams για να κλείσει την καριέρα του.

 

Όμως δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και το γεγονός να σταματήσει τελείως. Και εκεί έχει την επιλογή να πάει στην … τηλεόραση. Στο παρελθόν είχε έρθει πολύ κοντά στην ενεργή συμμετοχή του Top Gear και μόλις χθες δημιουργήθηκε μεγάλο κίνημα στο twitter ώστε να φέρουν τον Button στην παρουσίαση της εκπομπής!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...