F1: Γιατί δεν μαθαίνουμε νέα για τον Schumacher;

H εκπρόσωπος και μάνατζερ του Γερμανού μας εξηγεί τους λόγους

  • -
  • -

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που ο Michael Schumacher είχε το ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις το οποίο παραλίγο να του στοίχιζε την ζωή του. Όμως από τότε οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τον τύπο από πλευράς της οικογένειας είναι απειροελάχιστες με αποτέλεσμα το ερώτημα να παραμένει σε όλους. Πώς είναι πραγματικά η υγεία του Schumacher;

 

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν βγει διάφορες ιστορίες και διάφορες «διαρροές» από ανθρώπους που λένε ότι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από το περιβάλλον του Γερμανού οδηγού. Η Sueddeutsche Zeitung επισκέφτηκε την Sabine Kehm, η οποία μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Felix Damm, έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της υπόθεσης. Ο κόσμος έχει κατηγορήσει την Kehm ότι με το να μην εξηγεί την κατάσταση που πραγματικά βρίσκεται ο οδηγός δημιουργεί νέα ερωτήματα στον κόσμο.

 

Η Kehm τονίζει ότι «προς το παρόν δεν βλέπω καμία εναλλακτική. Κάθε πρόταση είναι μια προτροπή για νέα ερώτηση, κάθε λέξη είναι έναρξη για νέα πληροφορία. Δεν θα υπήρχε ποτέ ησυχία». Προσθέτει ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην έρχεται στο γραφείο της γράμμα από οπαδούς του Γερμανού, CD, βιβλία και ευχές για ανάρρωση. Αναφέρει ότι έχει δώσει 14 δηλώσεις την χρονιά μετά από το ατύχημα, κάτι που δεν θεωρεί ότι είναι και λίγο.

 

Διάφοροι παπαράτσι δοκίμασαν να διασπάσουν την ασφάλεια που υπάρχει και να πλησιάσουν το σπίτι της οικογένειας. Είναι ένα μεγάλο συγκρότημα δίπλα ακριβώς στην λίμνη, και ενώ από την πλευρά της ξηράς δεν μπορεί κάποιος να δει μέσα, υπήρχαν κάποιοι που προσπάθησαν να το προσεγγίσουν με μικρές βάρκες από την λίμνη.

 

Αυτό που γνωρίζει όμως η Kehm είναι ότι κανένας στην οικογένεια δεν θέλει να παραδώσει την ελπίδα και γνωρίζοντας την επιθυμία του Schumacher για την διατήρηση της ιδιωτικής ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θεωρούν ότι είναι μια η 2η αιτία για να την κρατήσουν και σε αυτή την περίπτωση. Γιατί είναι πεπεισμένοι ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...