F1: Περιμένουν να πάρει … φωτιά ο Iceman το 2016

H Ferrari περιμένει πολλά από τον Raikkonen

  • -
  • -

O Kimi Raikkonen είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Όταν όμως είναι μέσα στην πίστα, δίνει πάντα το 100%. Φέτος δεν κατάφερε όμως να πλησιάσει ούτε το μισό των βαθμών που συγκέντρωσε ο «νέος» της ομάδας, ο Sebastian Vettel.

 

O αποκαλούμενος Iceman είχε πολλά προβλήματα στα προκριματικά και κατάφερε να ανέβει 3 φορές στο βάθρο σε σχέση με τις 13 του Γερμανού teammate του. «Είδα μεγάλη αλλαγή στον Kimi κατά την διάρκεια της περιόδου. Το δεύτερο μισό της περιόδου ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. Ήταν σαν να βλέπεις ταινία», είπε ο Marchionne όταν συνάντησε τους δημοσιογράφους και πρόσθεσε «Το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με παιδί, μου έδειξε και φωτογραφία με τον γιο του, δείχνει ότι είναι περήφανος πατέρα. Είναι αντανακλαστικό με τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Πιστεύω ότι έχει κατασταλάξει, και ότι είναι σημαντικό για το 2016». Όπως ο Raikkonen στην προσωπική του ζωή, θα πρέπει να κατασταλάξετε και σεις, εαν δεν το έχετε κάνει ήδη, για τη σύνδεση του Internet επιλέγοντας VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps από τη COSMOTE.

 

«Περιμένω από τον Kimi να αναγεννηθεί και υψώσει ανάστημα και να έχει μια απίστευτη εμφάνιση το 2016. Και πιστεύω ότι μπορεί. Είναι καλό παιδί», συμπλήρωσε ο Marchionne. Το συμβόλαιο του Φιλανδού έχει ανανεωθεί για 1 χρόνο και λήγει στο τέλος του 2016. Τότε στον δρόμο της Ferrari θα υπάρχουν πολλοί οδηγοί διαθέσιμοι και το μέλλον του Iceman θα είναι και πάλι στην επικαιρότητα.

 

Πολλοί είναι αυτό που περιμένουν τον Max Verstappen να πάρει την θέση του Raikkonen το 2017, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Rosberg με την Mercedes, λόγω των προστριβών του με τον Hamilton και να βρίσκεται και αυτός στην αγορά.

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps από τη COSMOTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...