Ο Max Verstappen ξεκάθαρος στόχος της Ferrari

Είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσουν τον Raikkonen το 2017

  • -
  • -

Όταν ο Max Verstappen έκανε την εμφάνισή του στην F1 στην αρχή της περιόδου οι άνθρωποί της ομάδας, αλλά και αυτοί που παρακολουθούν την F1, είχαν βάλει κάποιους στόχους στο τι περίμεναν να δουν. Πλέον βρισκόμαστε 3 αγώνες πριν από το τέλος της περιόδου και έχουμε δει δείγματα γραφής του 18χρονου Max.

 

Ολο αυτό τον καιρό ο Verstappen έχει κερδίσει τον σεβασμό συναγωνιστών, δημοσιογράφων και φιλάθλων. Είναι χαμηλών τόνων, δουλεύει σκληρά, μάχεται δίκαια και πλέον όλοι τον υπολογίζουν. Με το μέλλον της Scuderia Toro Rosso να παραμένει ακόμα άγνωστο είναι λογικό ότι οι μεγάλες ομάδες κοιτάζουν τον νεαρό για τον επόμενο μεγάλο οδηγό τους και θέλουν να τον «δέσουν» από τώρα. Μάλιστα η απόδοσή του στον τελευταίο αγώνα ήταν εκπληκτική.

 

Ο ίδιος μιλώντας στο Sky Sport News HQ είπε για μια πιθανή μετακίνηση σε μεγάλη ομάδα : «Δεν έχει σημασία, αρκεί να πάρω ένα μονοθέσιο νικητή κάποια στιγμή. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι teammate μου». Ειδικότερα για την πιθανότητα να είναι κάποια στιγμή team mate με τον Lewis Hamilton στην Mercedes είπε : «Είναι πολύ ταλαντούχος, μπορείς να το δεις, αλλιώς δεν θα ήταν 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Έχεις διαφορετικούς ανθρώπους στην F1, με τον Lewis να έχει το δικό του στυλ, και πιστεύω ότι είναι καλό. Έτσι σίγουρα ανυπομονώ για κάτι τέτοιο»

 

Όμως και η Ferrari τον έχει βάλει στο μάτι. Μάλιστα δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι η «προθυμία» της Ferrari να δώσει κινητήρες του 2015 στην Scuderia Toro Rosso οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να βάλει και τους δυο νεαρούς οδηγούς της στην διαδικασία παρακολούθησης ώστε να έχει τα δεδομένα που χρειάζεται για την αξιολόγησή τους.

 

To 2017 η Ferrari θα έχει μια κενή θέση και με δεδομένο ότι θα έχει υπο παρακολούθηση, λόγω προμήθειας κινητήρων, τους Grosjean και Guttierez με την Haas, τους Ericsson και Nasr με την Sauber, θα τους άρεσε πάρα πολύ εάν είχαν και τους Sainz, Verstappen με την Toro Rosso.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...