Αισιόδοξος ο Alonso για το 2016

H McLaren Honda μπορεί να κλείσει την ψαλίδα

  • -
  • -

Η McLaren Honda έχει μια καταστροφική σαιζόν. Με δυο πρωταθλητές στα μονοθέσιά της η εικόνα είναι απογοητευτική. Όμως τα πράγματα για το 2016 αναμένεται να είναι πολύ καλύτερα. Ο Fernando Alonso πιστεύει ότι μπορεί να καλυφθεί η μεγάλη διαφορά.

 

«Δυόμιση δευτερόλεπτα. Εάν βελτιωθούμε δυόμιση δευτερόλεπτα, τότε θα κερδίσουμε του χρόνου», είπε ο Alonso σε δημοσιογράφους στο Austin. Είναι όμως αυτό κάτι το ρεαλιστικό; «Ναι, το πιστεύω. Είναι ρεαλιστικό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά με πολύ μεγάλη πειθαρχία, όλο τον χειμώνα και όλοι ενωμένοι, γιατί στην μοντέρνα F1 όλα είναι ένα πακέτο. Όλα είναι συνδυαστικά για να φτιάξεις ένα τέλειο μονοθέσιο και δουλεύουμε σε αυτό. Το έχουμε καταλάβει και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά που πρέπει να καλύψουμε. Πέρα από αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και τον τομέα της αξιοπιστίας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αλλάξαμε συνολικά 11 κινητήρες μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αποδεχθούμε του χρόνου», είπε ο Ισπανός.

 

Και οι νίκες ; «Το να κερδίζεις είναι άλλο βήμα. Το κερδίσεις είναι να κερδίσεις την Mercedes, και άλλες μεγάλες ομάδες με τα πράγματα πάνω κάτω τοποθετημένα δεν μπορούν να το κάνουν. Έτσι για μας είναι πολύ μεγάλη πρόκληση»

 

Ο κινητήρας που θα έχει την Κυριακή στον αγώνα ο Fernando Alonso θα είναι ένα βήμα προς το 2016. Περιέχει τις βελτιώσεις που δοκίμασε στον προηγούμενο αγώνα και οι ενδείξεις ήταν πιο ενθαρρυντικές από αυτές που προσδοκούσαν.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...