GP Ρωσίας: Εκκινεί πρώτος ο Rosberg

Ατύχημα για τον Sainz στα ελεύθερα το πρωι

  • -
  • -

Με το μυαλό όλων στον Carlos Sainz που είχε ατύχημα στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά, οι ομάδες μπήκαν στην μάχη για την Pole position. Ο Ισπανός οδηγός της Scuderia Toro Rosso έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε στις μπαριέρες. Το μονοθέσιο σφηνώθηκε κάτω απο τα προστατευτικά και ο οδηγός μετά από τους πρώτους ιατρικούς ελέγχους πήγε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

 

 

Στο πρώτο σκέλος δεν είχαμε την έκπληξη. Η απουσία της Toro Rosso του Sainz επέτρεψε στον Button να περάσει στο Q2 με την McLaren να έχει μια εμφανή βελτίωση.

 

 

Στο δεύτερο σκέλος η έκπληξη ήταν ο Felipe Massa που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Valtteri Bottas στο τελευταίο σκέλος.

 

 

Το λάθος που έκανε ο Hamilton στον δεύτερο ταχύτερο γύρο ήταν αρκετό για να χάσει την μάχη της Pole Position από τον Nico Rosberg. Από την 3η θέση θα εκκινήσει ο Valtteri Bottas που αποτελεί σταθερή αξία. Ο άγνωστος παράγοντας για αύριο είναι το εάν θα εκκινήσει ο Sainz ή όχι. Ο ίδιος αισθάνεται καλά και θέλει να τρέξει, αλλά η απόφαση θα είναι της ομάδας του και φυσικά της ομοσπονδίας.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...