Παραμένει στην Force India o Perez

«Αγχώθηκε» με την καθυστέρηση της Renault

  • -
  • -

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Perez θα άλλαζε ομάδα, τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Force India. Μέχρι να φτάσουμε μέχρι εδώ όμως περάσαμε από χίλια κύματα που μόνο το σενάριο της Renault δικαιολογούσε τέτοια καθυστέρηση. Και εξηγούμαι …

 

Πριν από το Ιταλικό GP υπήρχε η πληροφόρηση ότι έχει κανονίσει την επόμενη μέρα του με την Renault. Άλλωστε τότε όλοι είχαν την αίσθηση ότι μέχρι την Σιγκαπούρη το deal ανάμεσα σε Lotus και Renault θα είχε κλείσει. Ο ίδιος είχε πει ότι η συμφωνία με την Force India ήλπιζε να είχε κλείσει μέχρι την Σιγκαπούρη και ότι προτεραιότητα ήταν να μείνει στην ομάδα. Στο παρασκήνιο όμως ήλπιζε να γίνει η συμφωνία με την Renault. Ο αγώνας στην Σιγκαπούρη πέρασε και νέα δεν ακούσαμε.

 

Μόλις χθες ο Bob Fernley, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, είπε στο Autosport σε ότι αφορούσε την παραμονή Perez «η συμφωνία θα γίνει, δεν έχω αμφιβολία. Ακόμα και εάν είχε γίνει , στην πραγματικότητα, το καλύτερο μέρος να το ανακοινώσεις είναι στο Μεξικό, έτσι δεν περιμένω να ανακοινώσουμε τίποτα μέχρι το Μεξικό». Όταν ξαφνικά, μεταμεσονύκτια ώρα Ελλάδας, ήρθε η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας.

 

Ο Perez είπε σήμερα ότι η επιλογή Renault ήταν μια πολύ σοβαρή εναλλακτική πρόταση, μη θέλοντας όμως να την βάλει σε προτεραιότητα. Όλα δείχνουν ότι ο Perez αγχώθηκε με την καθυστέρηση της περίπτωσης Renault και επειδή υπάρχουν στην αγορά οδηγοί όπως ο Magnussen και ο Werhlein αποφάσισε να μην περιμένει τους Γάλλους και να κλείσει την υπόθεσή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...