Πνίγεται στο νέφος η Σιγκαπούρη

Κανένα πρόβλημα για τον αγώνα της F1 λένε οι διοργανωτές

  • -
  • -

Αυτό το τριήμερο η F1 μετακομίζει εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Σιγκαπούρη όπου θα γίνει το νυχτερινό GP. Φέτος όμως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Το νέφος.

 

Από πού έρχεται αυτό το νέφος; Σύμφωνα με τις αρχές από την Ινδονησία, όπου καίγονται μεγάλες εκτάσεις για να καθαρίσουν από την βλάστηση. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος όχι για την ορατότητα, αλλά για την υγεία. Πτήσεις ακυρώθηκαν ή πήγαν σε άλλα αεροδρόμια, στα σχολεία απαγορεύτηκαν οι εκτός τάξης δραστηριότητες και υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις στην καθημερινότητα της ευρύτερης περιοχής.

 

Οι διοργανωτές όμως σε ανακοίνωσή αναφέρουν : «Με βάση τα δεδομένα μέχρι στιγμής και τον βαθμό PSI (μέτρηση ρύπων) δεν υπάρχει πλάνο για να τροποποιηθεί το αγωνιστικό και το πρόγραμμα διασκέδασης. Η κατάσταση με το νέφος μεταβάλλεται όχι μέρα με την μέρα, αλλά ώρα με την ώρα. Συνεπώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε τι επίπεδα θα κυμανθεί το PSI το αγωνιστικό τριήμερο». Όπως συμπληρώνουν θα υπάρχουν οι ομάδες ιατρικής υποστήριξης διαθέσιμες για τους θεατές, αλλά και μάσκες σε τιμή κόστους.

 

Βέβαια δεν θυμόμαστε ποτέ να έχουμε δει αγώνα F1 με τον κόσμο να φορά μάσκες …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...