Χωρίς κινητήρες αυτή τη στιγμή η Red Bull Racing για το 2016

Μιλάει με Ferrari …

  • -
  • -

Η Red Bull Racing αποφάσισε να μην συνεχίσει με την Renault για το 2016 και με την Mercedes να της λέει «όχι» για την προμήθεια κινητήρων, έχει στρέψει τα βλέμματα στην Ferrari. Μάλιστα υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ferrari, Sergio Marchionne, και τους υπεύθυνους της Red Bull για να δουν το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

 

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο; Οι «σφαλιάρες» που έπεφταν τόσο καιρό έφεραν την σχέση ανάμεσα στις δυο εταιρίες σε αδιέξοδο. Η Renault είχε υποσχεθεί να φέρει αναβάθμιση στην Monza και μάλιστα μεγάλης κλίμακας. Η αναβάθμιση αυτή δεν θα έρθει με νέο στόχο το Austin. Με την αβεβαιότητα για το μέλλον της Renault η Red Bull αποφάσισε να μην ρισκάρει και ενημέρωσε την Γαλλική εταιρία ότι δεν θα συνεχίσει μαζί τους το 2016. Μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν οι επιλογές Mercedes και Ferrari.

 

Η Mercedes αρχικά έδωσε το πράσινο φως, αλλά φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκαν, και τελικά είπαν ένα ηχηρό «όχι» στην Red Bull. Έτσι αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνη εναλλακτική η Ferrari.

 

Και φτάσαμε στην χθεσινή μέρα με τον Horner και Marko να πηγαίνουν στο hospitality area της Ferrari και να συναντούν τον Sergio Marchionne. Η συνάντηση σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA κράτησε 15 λεπτά και ήταν το μόνο θέμα συζήτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...