Άναψε «πράσινο» η Mercedes για την Red Bull

Όλο και πιο κοντά μια συνεργασία ανάμεσα στις δυο εταιρίες

  • -
  • -

«Πράσινο» έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Mercedes για να προμηθεύσει η Γερμανική εταιρία κινητήρες στην Red Bull Racing. Αυτό θα αποτελέσει μια σημαντική αλλαγή στον χάρτη της Formula1.

 

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η σχέση ανάμεσα στην Red Bull Racing και στην Renault έχει φτάσει στο απροχώρητο, σε τέτοιο βαθμό που η Ferrari όσο και η Mercedes κοίταξαν το καλό του αθλήματος και πρόσφεραν μονάδα ισχύος στην «μισητή» αντίπαλο. Μόνο που η προσφορά της Mercedes αφορούσε «φρέσκους» κινητήρες και πιο κοντά σε αυτό που αναζητούσε η Red Bull.

 

Μιλώντας στην Bild ο Toto Wolff, αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes , είπε : «Εάν πρέπει να κοιτάξουμε το μακροπρόθεσμο πλάνο, πρέπει να συζητήσουμε τα συν και τα πλην από το να διώξουμε από το τραπέζι την πρόταση»

 

Μια νέα διαμάχη είχαμε αυτές τις μέρες ανάμεσα στην Red Bull και την Renault με τις δυο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για το εάν η συνεργασία αφορούσε “premium partner”. Το συμβόλαιο ανάμεσά τους ισχύει και για το 2016, όμως από κει και πέρα τα πράγματα είναι πολύ θολά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...