Το κλειδί για το μεταγραφικό παζάρι

Δεν είναι ο Bottas, ούτε ο Raikkonen

  • -
  • -

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι απώτερος στόχος για την Ferrari σε ότι αφορά τους οδηγούς είναι ο 17χρονος Max Verstappen. Ο νεαρός οδηγός της Scuderia Toro Rosso θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα και η Ferrari το έχει δει αυτό.

Με τον 28χρονο Vettel οι Ιταλοί έχουν στα χέρια τους οδηγό πρωτοκλασάτο για τα επόμενα 6-7 χρόνια και η επιθυμία τους είναι να έχουν και την επόμενη μέρα. Η επιλογή του Bottas είναι σίγουρα στα πλάνα τους, αλλά τα 17 χρόνια του Verstappen σίγουρα τους «αρέσουν». Υπάρχει και η επιλογή Hulkenberg φυσικά. Όμως μιλώντας στο Autosport κάποιος από την Ferrari είπε ότι η Ιταλική ομάδα είχε τα δεδομένα που χρειαζόταν για τον Γερμανό όσο αυτός οδηγούσε για την Sauber (έχοντας κινητήρες Ferrari), αλλά κάτι τους έλειπε για να τον επιλέξουν.

Με δεδομένο ότι η Ferrari δεν πήρε την επιλογή του Raikkonen για το 2016 θα κάτσουν να σκεφτούν μετά από τις διακοπές τι θα κάνουν. Με την επιλογή Bottas για το 2016 να απομακρύνεται για αρκετούς λόγους, και την έλλειψη επιλογών χωρίς να πληρώσουν, μια παραμονή Raikkonen με νέους όρους φαντάζει αρκετά πιθανή.

Όσον αφορά τον Verstappen αυτός, σύμφωνα με τον σύμβουλο της Red Bull Helmut Marko, έχει συμβόλαιο και για το 2017. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marko μας έχει πει άλλα και άλλα έχουν συμβεί. Αυτός δεν μας έλεγε ότι ο Vettel έχει συμβόλαιο που δεν σπάει μέχρι και το 2018;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...