O Massa θέλει να μείνει στην Williams

Δεν έχει υπογράψει τίποτα όμως ακόμα …

  • -
  • -

Κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Williams βρίσκεται ο Felipe Massa. O Βραζιλιάνος οδηγός της Williams θέλει να μείνει, η ομάδα δείχνει ότι τον θέλει, αλλά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα στα συμβόλαια.

 

Μιλώντας στον Βραζιλιάνικο Τύπο από το Sao Paulo που βρίσκεται ο Massa είπε: «Δεν έχω προγραμματίσει ακόμα πότε θα σταματήσω. Του χρόνου πιστεύω ότι θα συνεχίσω στην Williams. Όταν έχεις αυτό που έχω, μια ομάδα που να σε εκτιμά, τότε θέλεις να συνεχίσεις. Όταν δεν συμβαίνει αυτό τότε έρχεται η ώρα να σταματήσεις». Η Williams έχει απογοητεύσει πολλές φορές τον Βραζιλιάνο φέτος από τις επιλογές στην στρατηγική και τα καταστροφικά pit stop, αλλά ο Massa είπε ότι αυτά συμβαίνουν στις ομάδες.

 

Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Valtteri Bottas δεν θα φύγει από την Williams και ο Felipe Nasr παραμένει στην Sauber, τα πράγματα δείχνουν να παραμένουν σταθερά για τον Βραζιλιάνο. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Τεχνικός Διευθυντής της Williams, Pat Symonds, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο, συνεπώς το μόνο που παραμένει είναι το τυπικό σκέλος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...