Δεν παίρνει την οψιόν του Raikkonen η Ferrari

Δεν θέλει όμως και να πληρώσει για να πάρει τον Bottas

  • -
  • -

Όλα στο μηδέν για την Ferrari για το ποιος θα βρίσκεται δίπλα στον Sebastian Vettel το 2016. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ιταλική ομάδα δεν θα πάρει την οψιόν που έχει για τον Raikkonen αφήνοντας τον … πονοκέφαλο για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα κάτσει δίπλα στον Vettel, για μετά τις διακοπές.

 

«Συνήθως το καλοκαίρι κάνουμε διακοπές και έτσι δεν αποφασίζεις, δουλεύεις ή σκέφτεσαι. Κολυμπάς, σκαρφαλώνεις, πηγαίνεις για mountain biking ή οτιδήποτε άλλο, αλλιώς δεν είναι διακοπές. Είναι δουλειά», είπε ο Arrivabene ο οποίος είχε εκθειάσει την εμφάνιση του Raikkonen στην Ουγγαρία.

 

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η Williams κατέβασε τις απαιτήσεις της για να αφήσει τον Bottas να φύγει στα 12κ Ευρώ από τα 20 που ζήταγε στην αρχή. Αλλά και αυτό το ποσό φαίνεται να μην το συζητά ο ισχυρός άντρας της FIAT Sergio Marchionne ο οποίος φέρεται να δήλωσε στο παρασκήνιο : «Δεν είναι ποδόσφαιρο. Αφήνουμε σε άλλα σπορ να ξοδεύουν αυτά τα ποσά για αθλητές», δείγμα ότι η Ferrari δεν θα ξοδέψει για να αποκτήσει οδηγό. Σε παρόμοια φάση βρίσκεται και ο Grosjean ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Lotus και εάν θέλει να τον πάρει η Ferrari θα πρέπει να πληρώσει.

 

Με το να μην παίρνει την οψιον του Raikkonen δεν σημαίνει και ότι δεν θα οδηγήσει για την Ferrari για το 2016. Σημαίνει ότι θα τον «φέρουν» σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο εφόσον τον ενδιαφέρει. Θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλη πτώση στο κασέ του με πιθανώς μπόνους βάσει βαθμών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...