Φήμες περι αντικατάσταση του Horner με τον Domenicali

Πιθανώς να χρειάζεται ένας άνεμος αλλαγής …

  • -
  • -

Η Red Bull Racing δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Για να λέμε τα πράγματα ακόμα πιο σωστά, η κατάσταση είναι χειρότερη από πέρσι. Στην Αυστρία όπως ήταν φυσικό έκανε την εμφάνισή του ο ισχυρός άντρας της Red Bull, Dietrich Mateschitz. Πήγε και μίλησε με τον Ecclestone μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και ο Αυστριακός Τύπος είπε ότι «διαπραγματεύτηκε». Τι διαπραγματεύτηκε; Πιθανώς μεγαλύτερη ελευθερία για την εξέλιξη των κινητήρων, αγορά μετοχών στο σπορ; Πολλά σενάρια.

 

Σήμερα βγήκε ένα επιπλέον σενάριο το οποίο αναφέρει ότι ο Mateschitz σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο της ομάδας Christian Horner. Ο Horner είναι επτά χρόνια στην θέση αυτή και πιθανώς μια ανανέωση να ήταν κάτι που θα άλλαζε το ρου. Ο Horner είπε ότι η θέση του δεν κινδυνεύει και θα παραμείνει στην ομάδα.

 

Από Ιταλία όμως υπάρχουν φήμες που δένουν ένα άλλο σενάριο. Αυτές αναφέρουν ότι ο Domenicali θα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Horner με τον δεύτερο να αντικαθιστά τον Arrivabene στην Ferrari. O Horner με τον Vettel έχουν άριστες σχέσεις και ο Arrivabene μάλλον δεν είναι μόνιμη λύση για την Ιταλική ομάδα.

 

Ο καιρός θα δείξει εάν υπάρχει ζήτημα. Πάντως ο Mateschitz δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την γενικότερη κατάσταση και σίγουρα πολλά θα είναι στο μυαλό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...