Εκνευρισμένος ο Raikkonen με τους δημοσιογράφους

«Γράψτε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει», είπε …

  • -
  • -

Ο Kimi Raikkonen είναι γνωστός για το … στόμα του. Δεν κολλάει πουθενά και οι σχέσεις του με δημοσιογράφους είναι σχεδόν στοn πάτο. Οι φήμες λοιπόν που κυκλοφόρησαν στην Ιταλία ότι για να μείνει και το 2016 στην Ferrari θα πρέπει να του γίνει μια μείωση μισθού ήταν αυτό που τον εκνεύρισε περισσότερο.

 

«Κάτι άκουσα για αυτό, και θα με ενδιέφερε να ξέρω ποιος το έγραψε. Πρώτα από όλα δεν έχετε ιδέα τι γράφει το συμβόλαιό μου. Ποτέ δεν είχατε. Είναι οι γνωστές χαζές μ***κίες που σας έρχονται στο μυαλό συνέχεια. Είμαι εντάξει με αυτό. Έχετε δει το συμβόλαιό μου; Έτσι σας έρχονται οι μ***κίες, ναι ή όχι; Δεν ξέρετε το συμβόλαιο αλλά γράφετε πράγματα. Γράφετε πράγματα που είναι λάθος. Ίσως ήρθε η ώρα να γράφετε για πράγματα που βγάζουν νόημα», είπε ο Raikkonen στο συγκεντρωμένο πλήθος των δημοσιογράφων και τελείωσε λέγοντας : «Γράψτε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει».

 

Ο Arrivabene ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει, ενώ η Sport Bild αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για την Ferrari, καθώς η Williams έχει οψιόν για τον Valtteri Bottas και αναμένεται να την πάρει, έτσι για να βγει από το συμβόλαιό του θα πρέπει να πληρώσει πολλά η Ferrari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...