Περήφανος ο Boullier για την εξέλιξη της McLaren Honda

  • -
  • -

Μπορεί η McLaren Honda να πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον 6ο αγώνα της χρονιάς, όμως ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, λέει ότι είναι περήφανος από τα βήματα που έχει κάνει η ομάδα του.

 

«Φυσικά και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την 8η θέση, και είμαστε ακόμα αρκετά μακριά από το σημείο που θα θέλαμε να είμαστε. Παρόλα αυτά, είμαι περήφανος από την βελτίωση που έχουμε κάνει και από τον ρυθμό εξέλιξης που κρατάμε, και συνεχίζουμε να πιέζουμε σε κάθε αγώνα. Παρόλο που δεν θέλω να κοιτάζω στο παρελθόν, η σύγκριση από τα τεστ του χειμώνα με την παρούσα κατάσταση δείχνει πόσο σκληρά δουλέψαμε και παλέψαμε για να πλησιάσουμε την κορυφή», είπε ο Boullier.

 

«Όμως η ικανοποιητική απόδοση καλύφθηκε από τα τεχνικά προβλήματα, κυρίως στην πλευρά του γκαράζ του Fernando, και συνεπώς δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τα διορθώσουμε και να δούμε πραγματικά τις δυνατότητες και των δυο μονοθεσίων και να εξελισσόμαστε. Στόχος μας είναι η βελτιωμένη αξιοπιστία και η διάρκεια ώστε να φέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα», είπε.

 

Η Honda και η Ferrari θα φέρουν βελτιωμένους κινητήρες για τον επόμενο αγώνα στον Καναδά και οι ελπίδες του Fernando Alonso και του Jenson Button για ένα καλό αποτέλεσμα αναπτερώθηκαν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...