"Επίθεση" από … αέρα δέχεται ο Michael Schumacher

Οι παπαράτσι δεν τον αφήνουν σε ησυχία

  • -
  • -

Μπορεί ο Michael Schumacher να δίνει την δική του μάχη μετά από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 στις Γαλλικές Άλπεις και πλέον να έχει ένα αποκλειστικό ιατρικό επιτελείο να ασχολείται με την αποκατάστασή του, η οικογένειά του όμως έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα.

 

Οι παπαράτσι έχουν ακροβολιστεί στις όχθες της λίμνης της Γενεύης στοχεύοντας τα παράθυρα της βίλας του άτυχου Γερμανού οδηγού, ελπίζοντας να τραβήξουν το πλάνο του θα τους αποφέρει απίστευτη αμοιβή. Και ναι μεν αυτό έχει καταστεί αδύνατο μέχρι στιγμής, πλέον έχουν προχωρήσει και σε «επιθέσεις» στην βίλα με ελικόπτερα και drones. Όπως είπε χαρακτηριστικά η μάνατζερ του Schumacher, Sabine Kehm «πάνω από όλα οι Γάλλοι παπαράτσι είναι αυτοί που προσπαθούν να μην σεβαστούν την προσωπική ζωή του Michael». Μάλιστα έχουν τοποθετηθεί και ειδικές μεμβράνες στα παράθυρα για να μην

μπορεί να δει κανένας μέσα.

 

Συνέχεια υπάρχουν προσπάθειες για να τραβήξουν μια φωτογραφία, με το περσινό περιστατικό όταν ο βασικός ύποπτος για την διαρροή των ιατρικών εγγράφων του Schumacher που υπεκλάπει όταν μεταφερόταν με ελικόπτερο από την Γαλλία στην Ελβετία στην προσπάθειά του να τα πουλήσει συνελήφθη και μετά από λίγες μέρες βρέθηκε κρεμασμένος στην φυλακή, να είναι η αποκορύφωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...