Verstappen και Lotus «τσακώνονται» για το ατύχημα

Πάτησε φρένο νωρίτερα ο Grosjean ή άργησε ο Verstappen

  • -
  • -

Ο Max Verstappen ήρθε για να μείνει στην F1. Οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές και το μέλλον του ανοίγεται λαμπρό. Όμως το θέμα συζήτησης αφορούσε το ατύχημα που είχε στην Στροφή 1 του Μονακό όταν «έπεσε» πάνω στον Romain Grosjean βγαίνοντας ο ίδιος εκτός αγώνα.

 

Μετά από την λήξη του αγώνα οι αγωνοδίκες επέβαλαν ποινή στον Verstappen για τον επόμενο αγώνα 5 θέσεων στην εκκίνηση. Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο οι δυο πλευρές άκουσαν τις δυο πλευρές, εξέτασαν και το σχετικό βίντεο και έκριναν ότι ο Verstappen προκάλεσε το ατύχημα.

 

Η πλευρά του Verstappen ισχυρίζεται ότι ο Grosjean πάτησε νωρίτερα φρένο από ότι είχε πατήσει στο ίδιο σημείο τον προηγούμενο γύρο, ενώ η πλευρά της Lotus μέσω του Alan Permane και μέσω twitter ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν πάτησε νωρίτερα το φρένο, αλλά το πάτησε και 5 μέτρα πιο μετά.





Μάλιστα αντάλλαξε πολλά μηνύματα με αυτό τελευταίο …



Ο νεαρός Ολλανδός όμως έχει πολλούς υποστηρικτές. Ο Mika Hakkinen και ο πρώην οδηγός Jan Lammers πήραν την μεριά του Verstappen λέγοντας ότι τέτοιους οδηγούς θέλουμε στην F1 και δεν θα πρέπει να τους βάζουμε στον τοίχο, αλλά να ευχαριστούμε τον Θεό που μας έφερε τον οδηγό αυτό στην F1. Σίγουρα το όνομα Verstappen θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά πολλά χρόνια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...