Έτσι έχουν τα πράγματα στην McLaren

«Δεν είμαστε αρκετά καλοί», λέει ο Boullier

  • -
  • -

Μεγάλη συνέντευξη στο BBC έδωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier. O Boullier μίλησε για όλα τα πράγματα λέγοντας εξαρχής ότι ξεκάθαρα η ομάδα δεν είναι αρκετά καλά.

 

Ερωτηθείς για το που βλέπει την McLaren στο τέλος της χρονιάς είπε : «Ίσως να φαίνεται χαζό, αλλά να μάχεται για την θέση που είχαμε πέρσι. Δεν είναι αρκετά καλό, θέλω να κερδίσω και ελπίζω να κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να πω κάτι ρεαλιστικό. Ας πούμε ότι στο δεύτερο σκέλος της σαιζόν μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού θα είμαστε άνετα στους top 10 στα προκριματικά και θα παλεύουμε για αρκετούς βαθμούς, δεν λέω βάθρα. Αυτό θα ήταν κάτι πολύ πολύ σημαντικό». Αποκάλυψε δε ότι προέτρεψε τους μηχανικούς στις δοκιμές να βρουν μια τέτοια χαρτογράφηση η οποία δεν θα τους έδειχνε «χαζούς» όταν έφευγε το μονοθέσιο από τα γκαράζ.

 

Η κουβέντα ήρθε και στους οδηγούς με πρώτο τον Fernando Alonso με τον Boullier να λέει ότι ο Alonso είναι «ανακουφισμένος που τελείωσε μια ιστορία (στην Ferrari) η οποία του έπαιρνε πολύ ενέργεια, δεν κέρδιζε, δυσανασχετούσε για πολλούς λόγους. Αγαπάει αυτή την μάρκα και αυτή την ομάδα. Προφανώς και η Ferrari ήταν κάτι το ξεχωριστό για αυτόν όπως και για όλους τους οδηγούς. Αλλά είχε μια ξεχωριστή έλξη για την McLaren. Σε επαγγελματικό επίπεδο επικρατεί μεγάλη διαφάνεια. Οι οδηγοί ακούγονται. Δεν τους λέμε ψέματα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τους εμπιστευόμαστε και το ανάποδο, και αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Έτσι ξέρει τι κάνουμε. Εμπιστεύεται το που πηγαίνουμε και την ποιότητα των ανθρώπων»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...